* Lyssna till ditt inre och utveckla din intuition -
Kurs i medial och personlig utveckling

Är du intresserad av personlig och andlig utveckling? Vill du utveckla din intuition och dina mediala förmågor? Lyssna inåt och utforska dig själv? 

Den här kursen vänder sig både till dig som är nyfiken och till dig som gått kurser tidigare och vill fortsätta att utvecklas. Det blir en blandning av teori och praktik, och varje tillfälle inleds med en meditation för att landa och komma ner i varv.
 
Vi kommer göra spännande intuitionsövningar, lära oss att läsa av energier, att tolka vår omgivning, och genom olika övningar lära oss att förstå den information som andevärlden använder för att kommunicera med oss. Vi tar steg för steg framåt så du känner dig trygg i att utvecklas i den takt du vill.
 
Vi kommer också att lära oss mer om:
·       Vårt Chakra-system
·       Energier och frekvenser
·       Våra guider, änglar och vägledare
·       Healing-energier
·       Tankens kraft, Attraktionslagen (och andra universella lagar)
·       Skilja på egna och andras energier i vardagen
·       Göra intuitionsövningar med tarotkort, stenar, pendel och pekare

 
När: Torsdagkvällar kl. 18.30 – 21.00
Datum: 19/9, 3/10, 17/10, 7/11, 21/11 och 5/12
Var: Helhetshälsan, Torsgatan 8b i Stockholm
Pris:  2.700 kr inkl. moms, kursmaterial och fika under kvällarna.
 
Anmälan görs via mail på charlott.edselius@comhem.se
Du kan också nå mig på mobil 070-642 78 15
Anmälningsavgift på 500 kr betalas in till bg kontonummer/företags-swish som du får av mig vid anmälan, då har du din plats på kursen. Resterande 2.200 kr betalas in senast den 18/9. Välkommen!


* Meditationskvällar
Meditation är ett sätt att slappna av, lugna ner sinnet, lindra stress och hämta kraft. Forskning visar att meditation förbättrar livskvaliteten och påverkar hjärnan på ett positivt sätt. Koncentrationen ökar, stresshormonet kortisol minskar och de delar av hjärnan som påverkar glädje och lycka växer. Att meditera är en urgammal metod för att lära känna sitt inre, och meditation betyder ”att föras mot mitten”. Du hittar din inre plats, får tillgång till högre kunskap och kan få insikter om dig själv och livet.
 
Välkommen till gruppmeditation där vi skapar magiska kvällar! Vi följer flödet och de energier som byggs upp blir ofta starkare än när du mediterar på egen hand. Kvällarna startar med lite prat och sedan vägleder jag gruppen i meditation, och skickar även healingenergier till alla deltagare under kvällen. Det blir också tid för en stunds fika. Du kan gå alla tillfällen eller enstaka gånger, vad som passar dig bäst. Se erbjudande nedan.

När: Tisdagkvällar (varannan) kl. 18.30 – 20.00
Datum: 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11 och 26/11
Var: Helhetshälsan, Torsgatan 8b i Stockholm
Pris:  150 kr/gång inkl. moms och fika.
Erbjudande: Klippkort - gå 5 ggr och få den 6:e gången gratis! 750 kr (ord. 900 kr)
.
 
Anmälan görs via mail på charlott.edselius@comhem.se
Du kan också nå mig på mobil 070-642 78 15.
Välkommen!